Matematik

help mehh

11. maj 2020 af laer5308 - Niveau: 7. klasse

Hvor mange centimeter bevæger det røde punkt sig, når vindmåleren drejer en omgang?

Vedhæftet fil: Skærmbillede (70).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2020 af PeterValberg

Det røde punkt ????

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2020 af PeterValberg

Hvis du mener den lille sorte klat midt i halvcirklen
til højre, så er afstanden til denne (fra vindmålernes omdrejningspunkt) 14 cm

Så med en radius på 14 cm, - hvor stor er omkredsen? 
(den afstand, som prikken tilbagelægger i løbet af én omgang)

hint:   omkreds = 2\cdot\pi\cdot r

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. maj 2020 af Capion1

.SP 110520201522.JPG

Vedhæftet fil:SP 110520201522.JPG

Svar #4
11. maj 2020 af laer5308

Jeg ved godt omkredsen, men jeg forstår ikke hvordan jeg skal vide hvor mange centimeter den drejer sig om?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2020 af Capion1

# 4
# 2 har jo givet dig formlen for en cirkels omkreds, når radius er r.
radius er her afstanden fra centrum til den røde prik.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2020 af PeterValberg

Se #3 

Den stiplede linje (en cirkel med radius 14 cm) er den strækning,
som det røde punkt tilbagelægger i løbet af én omgang

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. september 2022 af hejmedddd

hej kunne du godt dele dokumenet vis nu du stadig havde det 

jeg har den same aflevring for som du havde dengang og snart skal afleveres 

kunne være kæmpe hjælp

tak


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. september 2022 af ringstedLC

#7: Hvis du ikke forstår de givne svar, må du endelig spørge.


Skriv et svar til: help mehh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.