Matematik

Vektorer

17. maj 2020 af Hjælpmighurtigtt - Niveau: C-niveau
Hjælp til at løse opgaven på billedet som er i linket
Tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2020 af peter lind

Brug at a·b = 0. Det bliver en andengradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2020 af mathon

foranlediget af 
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1961902

                              \small \begin{array}{lllll}& \begin{pmatrix} t\\5 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} t-3\\-2 \end{pmatrix}=0\\\\& t\cdot (t-3)+5\cdot (-2)=0\\\\&t^2-3t-10=0\\\\& t=\left\{\begin{matrix} -2\\ 5 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.