Matematik

f(x)=60

17. maj 2020 af solgym2002 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal lave denne opgave, mener i tvivl om hvordan man løser den.

En der kan hjælpe

Se vedhæftet billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} & 60=70-19.94\cdot \log(x)\\\\& 19.94\cdot \log(x)=10\\\\& \log(x)=\frac{10}{19.94}\\\\& x=10^{\frac{10}{19.94}} \end{array}


Skriv et svar til: f(x)=60

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.