Matematik

DET HASTER

19. maj 2020 af g2003 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Nogle der kan hjælpe med denne opgave Givet er følgende omkostningsfunktion: For hvilke varemængder x er overskuddet positivt, såfremt salgsprisen er 5 kr./enhed.

Vink: Overskud når Omsætning > Omkostninger

Opgaven skal løses ifm. Andengradsfunktioner


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2020 af peter lind

Du skriver ikke noget om hvad omkosttningsfunktion og om omsætningsfunktion. Du skal formentlig løse uligheden omsætning-omkostning > 0


Svar #2
19. maj 2020 af g2003 (Slettet)

Hej Peter

Jeg glemte at kopier det ind omkostnings funktionen er  C(x)=k(x)=0.1x^2+2x+5


Svar #3
19. maj 2020 af g2003 (Slettet)

#1

Du skriver ikke noget om hvad omkosttningsfunktion og om omsætningsfunktion. Du skal formentlig løse uligheden omsætning-omkostning > 0

Hej Peter

Jeg glemte at kopier det ind omkostnings funktionen er  C(x)=k(x)=0.1x^2+2x+5


Skriv et svar til: DET HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.