Matematik

Hjælp til matematik A

19. maj 2020 af flottelise - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg har anden opgave som driller mig en del 

Her er et billede af opgaven:

Please hjælp

på fohånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. maj 2020 af Capion1

Omskriv ligningen til formen
    (x - c1)2 + (x - c2)2 = r2
hvor (c1 , c2) er cirklens centrum og r dens radius.


Svar #3
19. maj 2020 af flottelise

dvs. 2^2+6^2+a*x-6*6=0?


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. maj 2020 af peter lind

a) Sæt x =2 og y =6 ind i ligningen. Du får en ligning i a som du må løse

b) Omskriv ligningen af formen (x-b)2 + (y-c)2 = r2 Brug her at (x-b)2 = x2-2bx+b2


Svar #5
19. maj 2020 af flottelise

Sådan her:

4+36+a*x-36=0

4+36-36=0

40-36=0

4=0


Svar #6
19. maj 2020 af flottelise

jeg er stadig ikke helt med


Brugbart svar (1)

Svar #7
19. maj 2020 af peter lind

Du sætte jo bare a*x = 0 og konstaterer at det ikke passer. Du skal x = 2 i ligningem¨ og deraf finde a


Svar #8
19. maj 2020 af flottelise

Jeg fatter stadig ikke en meter


Brugbart svar (1)

Svar #9
19. maj 2020 af peter lind

Hvis du gør som jeg nævnte i #4 får du 4+36 +a*2-36 = 0. Løs den ligning


Svar #10
20. maj 2020 af flottelise

Ok

Svar #11
20. maj 2020 af flottelise

dvs. a=2 right


Svar #12
20. maj 2020 af flottelise

Så har jeg bare andet spørgsmål og det er den her opgave som driller mig 

her er et billede af opgaven.


Svar #13
20. maj 2020 af flottelise

Hej Mathon

Jeg har en opgave som driller rigtig meget her er et billede af opgave

På forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #14
20. maj 2020 af Moderatoren

#13

Skriv hvordan den driller dig – så får du sikkert hurtig og god hjælp til at løse den.


Svar #15
20. maj 2020 af flottelise

Jeg skal finde stamfunktionen til f hvis graf går gennem punktet (1,5)

Jeg ved ikke hvordan skal løse den 

jeg har følgende resultat 2x3+2x2+k når jeg integrere funktionen

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #16
20. maj 2020 af Moderatoren

Skriv hvordan du er nået frem til det – så får du sikkert hurtig og god hjælp til at løse den.


Brugbart svar (0)

Svar #17
20. maj 2020 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #18
20. maj 2020 af peter lind

#11 a=-2


Skriv et svar til: Hjælp til matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.