Fysik

Tryk og opdrift

22. maj 2020 af GGbrother (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

er der nogen som ved, hvad der er vigtigt, at komme ind på indenfor disse ting: tryk, tryk i en stillestående væske, opdrift og Arkimedes lov.

Desuden er der en som kan udlede formlen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2020 af Moderatoren

Hvad har du selv fundet? 
– Kunne det stå i din grundbog fx?

Hvilken formel?
– Og hvilke problemer har du selv med at udlede den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2020 af janhaa

#0

Hej,

er der nogen som ved, hvad der er vigtigt, at komme ind på indenfor disse ting: tryk, tryk i en stillestående væske, opdrift og Arkimedes lov.

Desuden er der en som kan udlede formlen.

p=\rho g h\\ p=F/A\\ F=pA\\ F=\rho g V


Svar #3
22. maj 2020 af GGbrother (Slettet)

Kan du svare på dette: Giv et eksempel på en genstand, der ikke er påvirket af nogen resulterende kraft.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2020 af apricotx

Hvordan lyder Newtons 1. lov?

find en genstand, der opfylde dét, der beskrives.


Skriv et svar til: Tryk og opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.