Fysik

Kugle afstand

24. maj 2020 af HF2dk - Niveau: B-niveau

Hjælp kan ikke komme videre 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
24. maj 2020 af HF2dk

del 2 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2020 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll}& \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix}x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix}v_o\cdot t\\\frac{1}{2}\cdot g\cdot t^2 \end{pmatrix}\\\\ \textup{tiden beregnes af:}&\frac{1}{2}\cdot g\cdot t^2 =0.8\;m\\\\ \textup{og inds\ae ttes i:}&x(t)=v_o\cdot t \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: Kugle afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.