Matematik

Lille Opgave

02. juni 2020 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan forklare mig opgave 10?

Vedhæftet fil: faafa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige billedet med opgaven

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2020 af PeterValberg

a) 

\text{udslip}_{\,2011}=\frac{\text{udslip}_{\,2014}}{\text{index}_{\,2014}}\cdot \text{index}_{\,2011}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2020 af PeterValberg

b)

\text{index}_{\,2017}=\frac{\text{udslip}_{\,2017}}{\text{udslip}_{\,2011}}\cdot\text{index}_{\,2011}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
02. juni 2020 af Madsiso (Slettet)

#3

b)

\text{index}_{\,2017}=\frac{\text{udslip}_{\,2017}}{\text{udslip}_{\,2011}}\cdot\text{index}_{\,2011}

Passer det at det giver 13395,27?


Svar #5
02. juni 2020 af Madsiso (Slettet)

#3

b)

\text{index}_{\,2017}=\frac{\text{udslip}_{\,2017}}{\text{udslip}_{\,2011}}\cdot\text{index}_{\,2011}

Passer det at det giver 104,62?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2020 af PeterValberg

#4 Ja

#5 Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Lille Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.