Matematik

grafer

04. juni 2020 af turkian (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lavet denne opgave dog kan jeg simpelthen ikke finde ud af B delen g(0) får jeg til 2 men f(g(0)) kan jeg ikke finde ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2020 af janhaa

a) f '(x) = 6x+12=0

x = -2

f(-2) = -10

b)

g(0)= 2

f(g(0)) = f(2) =38


Skriv et svar til: grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.