Matematik

Matematik - hvordan gør man=

10. juni 2020 af Lukassssssss - Niveau: 8. klasse


Du ved, at arealet af hele trekanten er 24.
 
. Hvad er højden i trekanten?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2020 af Mathias7878

Du har formentlig også fået at vide længden af grundlinjen, da du så kan løse en ligning med en ubekendt

24 = \frac{1}{2} \cdot h \cdot g

hvor h er højden og g grundlinjen. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2020 af StoreNord

#0
Eller måske ved du , at trekanten er ligesidet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2020 af Capion1

# 0
Bestem selv, hvad akserne skal repræsentere.
g og h er symmetrisk, da    g·h = konstant.
SP 100620201743.JPG

Vedhæftet fil:SP 100620201743.JPG

Skriv et svar til: Matematik - hvordan gør man=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.