Matematik

Delmængder

17. juni 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Nogen der ved hvad denne opgave går ud på?
Hvordan løser man den?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2020 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Derudover, så er det også rigtig god stil at skrive tak for hjælpen, når man har fået hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2020 af AMelev

               

Opgaven går ud på, at du skal fastlægge præcis hvilke elementer, der ligger i de pågældende mængder.
Se din formelsamling side 48 nederst.


Svar #3
17. juni 2020 af javannah5

Ok men hvad er den symmetriske differens mellem A og B?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2020 af mathon

    \small A_\Delta B=\left ( A\backslash B \right )\cup \left ( B\backslash A \right )=\left \{ 1,6,7,10,13 \right \}\cup \left \{ 3,4,8,11,12,14 \right \}=\left \{ 1,3,4,6,7,8,10,11,12,13,14 \right \}


Svar #5
17. juni 2020 af javannah5

Hvordan finder man x og hvilken metode skal man bruge for at finde dragens areal

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2020 af Moderatoren

#5

Start en ny tråd med den nye opgave, MEN gør således:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Derudover, så er det også rigtig god stil at skrive tak for hjælpen, når man har fået hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. juni 2020 af AMelev

#5 Kom nu ind i kampen - det er folkeskolestof.
Pythagoras og areal af trekanter. Brug din formelsamling, hvis du har glemt formlerne hhv. side 8 og side 47.


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. juni 2020 af Capion1

.SP 170620201734.JPG.

Vedhæftet fil:SP 170620201734.JPG

Skriv et svar til: Delmængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.