Matematik

Hjælp til opgave 2

23. august 2020 af MadeleineA - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle smarte sjæle derude, som kan hjælpe mig med opgave 2? 

Vedhæftet fil: Opgave 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2020 af ringstedLC

a) Bestem forskriften for linjen gennem A og B. Vis at den opfyldes af C ved at indsætte.

b) Med forskriften for linjen på formen y = ax + b bruges:

\begin{align*} \tan(v) &= a \\v &=...^{\circ}\end{align*}


Svar #2
23. august 2020 af MadeleineA

Forstår ikke hvordan du vil have man skal lave b?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2020 af ringstedLC

Med a bestemt i a):

Vedhæftet fil:__0.png

Svar #4
23. august 2020 af MadeleineA

Så hældnings vinklen er bare tan-1(a)?

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2020 af Soeffi

#2 Forstår ikke hvordan du vil have man skal lave b?

Se evt. nedenstående. Punktet D har samme x-koordinat som B og samme y-koordinat som A.

Vedhæftet fil:1970430.png

Svar #6
23. august 2020 af MadeleineA

Så du siger, at hældningsvinklen er 0,1.8 og hvordan kommer du til til det resultat?

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. august 2020 af ringstedLC

Trekant ABD er retvinklet. Find formlen for tangens på figuren i #3 eller i din FS.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.