Latin

137 = −x

24. august 2020 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau

137 = −x

nogen der ved hvordan man løser den her ligning? jeg ved godt det helt klart er noget af det nemmeste men kan simpelthen komme på en løsning. Plz hjælp en nødeskal i matematik!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2020 af PeterValberg

Hov, dette indlæg er da vist havnet i det forkerte forum,
den hører hjemme under "Matematik", ikke "Latin" :-)

137=-x

{\color{Red} -1}\cdot 137={\color{Red} -1}\cdot (-x)

-137=x

\underline{\underline{x=-137}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: 137 = −x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.