Matematik

-2a(a+b) mellemregningerne?

28. august 2020 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Hvad er mellemregningerne for at reducere -2a(a+b)? Er lidt usikker hvordan man ganger både -2 og a ind i parentesen


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2020 af OliverHviid

-2a(a+b)=

-2a*a-2a*b=

-2a²-2ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2020 af PeterValberg

eller:

-2a(a+b)=-(2a\cdot a+2a\cdot b)=-(2a^2+2ab)=-2a^2-2ab

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: -2a(a+b) mellemregningerne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.