Matematik

Hjælp

02. september 2020 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Hejsa. Jeg sidder lige og laver min matematik aflevering, da jeg stødte på en opgave, som jeg har lidt svært ved at løse. 

Opgaven lyder således: 

Omsætning af malervarer hos forhandlerkæden Flügger kan i perioden 2009-2013 med tilnærmelse beskrives ved modellen

       f(x) = 125,7x + 1447,

hvor f (x) er omsætningen i mio. euro, og x er antal år efter 2009.

a) Hvad fortæller tallet 1447 om omsætningen?

b) Hvor meget steg omsætningen hvert år ifølge modellen?

c) Hvilket år kom omsætningen over 2500 mio. euro, hvis udviklingen var fortsat?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2020 af Anders521

#0

a) Bemærk at f(0) = 1447;                                                                                                                                        b) Hvad er hældningskoefficienten for f;                                                                                                                c) Løs ligningen f(x) = 2500 mht. x


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.