Matematik

Isoler "b" i tæller

07. september 2020 af H123P (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Har dette som volder mig problemer.

Jeg skal isolere "b" i tælleren.

a = (b-c)/(d-c)

Håber I kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2020 af MandenMedMangeHatte

b = a(d-c)+c


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2020 af Capion1

# 0
Vi kan komme frem til resultatet # 1 med en bekvem lille omskrivning:

\frac{a}{1}=\frac{b-c}{d-c}
Gang over kors og flyt c over på den anden side og skift fortegn.
Så får du samtidig opøvet nogle færdigheder.


Skriv et svar til: Isoler "b" i tæller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.