Matematik

nogen som please kan hjælpe med den her opgave?? - funktioner

07. september 2020 af freja9292 - Niveau: B-niveau

jeg ved ik hvordan man regner på det, så please hjælp


Svar #1
07. september 2020 af freja9292

det uden hjælpemidler

så nogen der vil vise hvordan jeg beregner det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2020 af janhaa

ja,

23 = 8


Svar #3
07. september 2020 af freja9292

hvorfor det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2020 af ringstedLC

Undersøg i hvilket af de to intervaller 's x-værdi ligger i. Indsæt den i den delfunktion, der hører til intervallet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2020 af Mathias7878

Idet punktet P(3,8) = P(x,y) hvormed x = 3 skal du bruge den første funktion 2x. Gælder der da, at f(3) = 8? Hvis ja, så ligger punktet P(3,8) på grafen for f.

- - -

 

 


Skriv et svar til: nogen som please kan hjælpe med den her opgave?? - funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.