Matematik

Er der en der kan hjælpe mig med den her opgave

10. september 2020 af victorrsa - Niveau: B-niveau

Hej er der en der har mulighed for at hjælpe mig med den her opgave (vedhæftet fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Intastning:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{Definer}&h(x)=\frac{3}{x}\\\\ h{\, }'(x)=&\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x)) \end{array} \end{array}


Svar #3
10. september 2020 af victorrsa

Ved ikke helt hvad jeg gør. Har du mulighed for at sende et billede hvor du laver den i Nspire?

(vedhæftet fil)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Beregnes let "i h\aa nden":}\\& \begin{array}{lllll} h(x)=\frac{3}{x}\\\\ h{\, }'(x)=\left ( 3\cdot \frac{1}{x} \right ){}'=3\cdot \frac{-1}{x^2}=\frac{-3}{x^2} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2020 af PeterValberg

Når nu opgaveteksten "forlanger", at du gør det i TI-nspire, så kan du gøre det således:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: Er der en der kan hjælpe mig med den her opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.