Matematik

127.

10. september 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvordan skal opgaven løses?
Hvilke fremgangsmåder eller formler skal man bruge?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvilken bog er den opgave fra?

Svar #3
10. september 2020 af javannah5

Jens Castensen & Jesper Frandsen: Mat 2A, Systime 1999 (Grænseværdi): side 16-19

Svar #4
10. september 2020 af javannah5

Men hvordan løser man den helt præcis?

Svar #5
10. september 2020 af javannah5

Er der nogle der kan hjælpe mig med opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. september 2020 af janhaa

1) lim x -> 1 : -x+2 = 1

2) lim x -> 1 : 5x = 5

3) lim x -> 1: 6x2 -x+1 = 6

4) lim x -> 1: (2x+1)/(-3x+1) = -3/2


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. september 2020 af MandenMedMangeHatte

#3 Du er heldig at du har fået netop den bog. Den er utroligt god. Den er desuden også antikvarisk.


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. september 2020 af janhaa

#7

#3 Du er heldig at du har fået netop den bog. Den er utroligt god. Den er desuden også antikvarisk.

enig, gamle bøker er best


Skriv et svar til: 127.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.