Matematik

hjælp

16. september 2020 af sph24sbs - Niveau: C-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe mig med, at forklare forskrifterne y=0,5x+2 og y=-2x-1 med ord?

håber i kan hjælpe

på forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2020 af oppenede

Ingen af dem er forskrifter.
 y=0,5x+2 er ligningen for en linje gennem (0,2) med hældningskoefficient 0.5
 y=-2x-1 er ligningen for en linje gennem (0,-1) med hældningskoefficient -2


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.