Matematik

Brøker gange

16. september 2020 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse
Kan det passe at

4. 3 8 • 3 24. 9
2— • — = ——- = — = 1 —
5 3. 5•3 15 15

Svar #1
16. september 2020 af Lukassssssss

Den her belyser det lidt mere:

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2020 af oppenede

Der er noget galt:
Tilsidst skrives 1 9/15 som var det et blandet tal, hvilket stemmer med venstresiden af lighedstegnet.
Men så burde også 2 4/5 i starten skulle opfattes som blandet tal, hvilket det ikke bliver ved første omskrivning, hvor det i stedet er opfattet som et produkt af et tal og en brøk jf. omskrivningen.


Svar #3
16. september 2020 af Lukassssssss

Hvad tænker du svaret er så?

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2020 af oppenede

#3 Hvad tænker du svaret er så?

'Nej'


Skriv et svar til: Brøker gange

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.