Matematik

Procent større end:

18. september 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der har en formel til procent større end:


Billede vedhæftet.


På forhånd tak, :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{N\aa r }p \textup{ er procenten:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{multiplicer med }&\left ( 1+\frac{p}{100} \right ) \end{array} \end{array}


Svar #2
18. september 2020 af Annicca (Slettet)

#1


Betyder det så hvis fx man skal finde 30% større end 200 kr.

=
1,3???


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. september 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textup{N\aa r }30 \textup{ er procenten:}\\& \begin{array}{lllll} \textup{multiplicer med }&\left ( 1+\frac{30}{100} \right )=1.30\\\\ 200\cdot 1.30=260 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Procent større end:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.