Fysik

Vands specifikke varmekapacitet

20. september 2020 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Kan jeg skrive vands specifikke varmekapacitet som 4181,3 (J/(kg ·°C)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af ringstedLC

Ja, eller bare:

\begin{align*} c_{vand} &= 4181.3\,\frac{\text{J}}{\text{kg}\cdot \text{C}} \\&= 4181.3\,\frac{\text{J}}{\text{kg}\cdot \text{K}} \end{align*}


Svar #2
20. september 2020 af Planteelsker

Okay mange tak :))


Skriv et svar til: Vands specifikke varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.