Matematik

Skraveret

21. september 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen ser kan hjælpe med hvor meget er mønster skraveret ???

Billede vedhæftet
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2020 af janhaa

4/7 = 57,1 % skravert


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september 2020 af Capion1


4 af 14 kongruente trapezer er skraverede.    4/14  2/7    =  ......... %


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2020 af janhaa

#1

2/7 = 28,6 % skravert

2/7 = 28,6 % skravert


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2020 af janhaa

#1

4/7 = 57,1 % skravert

feil


Skriv et svar til: Skraveret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.