Matematik

Brøker

25. september 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen der kan hjælpende opg. 10

Har I evt en formel el.g

Billede vedhæftet :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \mathbf{10)}\\& 6.5-5\frac{1}{4}=6\frac{1}{2}-5\frac{1}{4}=6\frac{2}{4}-5\frac{1}{4}=6+\frac{2}{4}-5-\frac{1}{4}=(6-5)+\left ( \frac{2}{4}-\frac{1}{4} \right )=1+\frac{1}{4}=1\frac{1}{4} \end{array}


Svar #2
25. september 2020 af Annicca (Slettet)

#1 giver opgave 9, så =

3,75, altså i helt tal??

Mange tal for hjælpen :)))

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2020 af mathon

   Nej.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2020 af Eksperimentalfysikeren

Du skal også trække de 3/4 fra, ikke lægge dem til.


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.