Matematik

f ' (x) = 0

28. september 2020 af Alisa0710 - Niveau: A-niveau

f ' (x) = x*(2x-2+x2) * ex-4

Løs ligningen f ' (x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2020 af Mathias7878

Brug nulreglen. Bemærk her, at 

e^{x-4} \neq 0 \ \text{for alle} \ x \in \mathbb{R}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2020 af StoreNord

e-funktionen kan aldrig være 0, men alt det andet er 0, hvis x=0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2020 af Mathias7878

Bemærk, at der er en anden løsning udover x = 0, nemlig løsningen til andengradsligningen

x^2+2x-2 = 0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2020 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2020 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2020 af Capion1

# 0
SP 290920200116.JPG

# 1    
Vi må hellere sige, at   ex - 4 > 0 for alle x ∈ R

Vedhæftet fil:SP 290920200116.JPG

Skriv et svar til: f ' (x) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.