Matematik

Harmoniske svingninger.. hjælp

29. september 2020 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kan en hjælpe med nedestående opgave

Tak!

Vedhæftet fil: MMM.png

Svar #1
29. september 2020 af xx2020 (Slettet)

Her er et billede af opgaven

Vedhæftet fil:MMM.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2020 af peter lind

a) Benyt dit viden om minimum for trigonometriske funktioner

b) frekvensen = 1/T


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} b)\\& \sin(3\cdot (x_o+\Delta x)-4)=\sin(3x_o-4+3\Delta x)=\sin(3x_o-4+p\cdot 2\pi)&\textup{n\aa r }\Delta x\textup{ er perioden og}\\\\& 3\Delta x=p\cdot 2\pi\quad p\in\mathbb{Z}\\\\& p=1\quad \textup{giver}\\\\& \Delta x= \frac{2\pi}{3} \end{array}


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger.. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.