Matematik

help

29. september 2020 af casparolsen233 - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg søger efter hjælp til en opgave jeg har fået, jeg har lavet opg a, men mangler b.

Håber i kan hjælpe mig :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2020 af Mathias7878

Du skal udregne integralet

\int_0^{4.76831} 2 \cdot \sqrt{x} - \frac{1}{4} \cdot x^3 + x^2 \ dx

- - -

 

 


Svar #2
29. september 2020 af casparolsen233

tak!

men hvad er stamfunktionen af 1/4?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2020 af Mathias7878

Bemærk, at

\int k \cdot x^n \ dx = k \cdot \frac{1}{n+1} \cdot x^{n+1} + c

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2020 af MandenMedMangeHatte

Bare brug Maple eller TI-Nspire.


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.