Matematik

tangents hældning

02. oktober 2020 af carolinesvanee - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal fine tangens hælding for x=5 for både f og g, og jeg forstår ikke opgaven. Er der en som kan hjælpe med hvilken formel jeg skal bruge el. ligende?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2020 af mathon

          \small \small \begin{array}{lllll} a)\\& \textup{Beregn:}\\&& 1)&f{\, }'(5)\\\\&& 2)&g{\, }'(5)\\\\\\ b)\\& \textup{Beregn:}\\&& 1)&f{\, }'(-1)\\\\&& 2)&g{\, }'(-1) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2020 af mathon

                                \small \begin{array}{lllll} f{\,}'(x)=4x\\\\ g{\,}'(x)=-8x\ \end{array}


Skriv et svar til: tangents hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.