Matematik

Målestoksforhold

02. oktober 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogen de kran hjælpe med opg. 24 &25

Billede vedhæftet

Tak :)

På min lineal siger den der ca. er 3,5 cm afstand
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2020 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll} 3.0\;cm\sim 3000\;m\\\\ 1\;cm\sim \frac{300\,000\;cm}{3.0}=100\,000\;cm\\\\\\ \textup{m\aa lestoksforhold:}\qquad 1:100\,000 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2020 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{m\aa lestoksforhold:}\qquad 1:100\,000\\\\ 1\;cm\sim1\;km\\\\ 3.5\;km\sim3.5\;km \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2020 af mathon

selvfølgelig:

               \small \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{m\aa lestoksforhold:}\qquad 1:100\,000\\\\ 1\;cm\sim1\;km\\\\ 3.5\;cm\sim3.5\;km \end{array}


Svar #4
02. oktober 2020 af Annicca (Slettet)

Mamge tak for hjælpen :)

Brugbart ????

Skriv et svar til: Målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.