Matematik

sandynlighed

03. oktober 2020 af adam64 - Niveau: B-niveau

Er der nogle som kan hjælpe med facit og begrundelse 

jeg har lavet a) men ved ikke om jeg har lavet det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2020 af janhaa

a) P=\frac{\binom{3}{0}\binom{12}{3}}{\binom{15}{3}}=0,48


Svar #2
03. oktober 2020 af adam64

jeg får a) til 48% 

og b) kan jeg ikke finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2020 af janhaa

b)

P=\frac{\binom{3}{2}\binom{12}{3}}{\binom{15}{5}}=0,22


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2020 af janhaa

#2

jeg får a) til 48% 

og b) kan jeg ikke finde ud af

I got it too:

P = 0,48 = 48 %


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2020 af Capion1

.SP 031020202108.JPG

Vedhæftet fil:SP 031020202108.JPG

Skriv et svar til: sandynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.