Matematik

muligheder og grafer

04. oktober 2020 af adam64 - Niveau: B-niveau

kan nogle hjælpe med facit og forklaring på hvordan i er kommet til svaret


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll} a)\\ & \textup{muligheder:}&10\cdot 5=50\\\\\\ \end{array}

Repeter beregning af parablen
                                                            \small \begin{array}{llll} y=ax^2+bx+c\textup{'s toppunkt} \end{array}


Skriv et svar til: muligheder og grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.