Matematik

HASTIGHEDSVEKTOR

04. oktober 2020 af louisesk9 - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg er helt lost med denne opgave. Søger derfor en der kan hjælpe mig trin for trin med, hvordan sådanne opgaver løses. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2020 af Eksperimentalfysikeren

Hastighedsvektorens koordinatudtryk får du ved at differentiere stedvektorens koordinatudtryk. Når du har det, udregner du udtrykkene for t=2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2020 af mathon

                       \small \begin{array}{llllll} \overrightarrow{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{r}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 2t+1\\ 2t \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{v}(2)=? \end{array}


Svar #4
04. oktober 2020 af louisesk9

#3

                       \small \begin{array}{llllll} \overrightarrow{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{r}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 2t+1\\ 2t \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{v}(2)=? \end{array}

=5,4? Er der så ikke mere i det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2020 af mathon

#4
                                 \small \small \begin{array}{llllll} \overrightarrow{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \overrightarrow{r}}{\mathrm{d} t}=\begin{pmatrix} 2t+1\\ 2t \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{v}(2)=\begin{pmatrix} 2\cdot 2+1\\ 2\cdot 2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5\\4 \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2020 af AMelev

#0 Brug din formelsamling side 31 (185).


Skriv et svar til: HASTIGHEDSVEKTOR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.