Matematik

Integralregning

05. oktober 2020 af Nbl2410 - Niveau: A-niveau

Søger hjælp til at udfylde tabellen

Differentieret f'(x)

Funktion f(x)

Stamfunktion F(x)

Er itvivl om:

a*x^n

1/x, x > 0

√x

Der er vedlagt et billede


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2020 af oppenede

Feltet nederst til venstre er forkert.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2020 af mathon

\small \small \textup{ikke } In(x)\textup{, men }\ln(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2020 af Anders521

#0                                                                                                                                                                      mht. f(x)=axn. Betragt eksemplet p(x) = 2x3. Heraf ses at a=2 og n=3. Dermed er differentialkvotienten        p'(x) =2·3x3-1 = ... . Stamfunktionen er derimod  P(x) = ∫ p(x) dx =  ∫ 2x3 dx = 2·∫ x3 dx = 2·(1/(3+1))·x3+1+c


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.