Matematik

Hjælp til matematik opgave

05. oktober 2020 af royhansen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg er helt elendig til matematik - så håber lige nogle af jer kan hjælpe mig med at forstå nogle af de her ting, gerne forklares helt fra bunden og så basalt som muligt (ellers er alt hjælp super skønt!) :)

Har vedhæftet en fil med det hele

Vedhæftet fil: 02 En drink.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2020 af peter lind

den er jo ulæselig. Kan du ikke levere det som en billedfil eller pdf fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2020 af Capion1

Det indre af glasset er en kegle, med sidelinjen S og radius R, der har rumfanget V

V=\frac{1}{3}\pi R^{2}\sqrt{S^{2}-R^{2}}
Vælg en designmæssig passende og konstant værdi for S og opstil rumfanget som funktion af R

V(R)=\frac{1}{3}\pi R^{2}\sqrt{S^{2}-R^{2}}
Bestem ved differentiation af V(R) den værdi af R der gør V størst mulig
V '(R) = 0 for R = ......



 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2020 af Capion1

Prøv, om du kan finde  \frac{\sqrt{6}}{3}  interessant.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2020 af StoreNord

#1
Peter, du kunne jo installere Libreoffice. Det er ganske gratis. Og så koster det ikke noget.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.