Matematik

linjelementet

11. oktober 2020 af Stjerneskud2016 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Jeg har en opgave hvor jeg skal bestemme værdien af en parameter for at linjeelementet har en bestemt hældning. 

For mig ser det ud som om at jeg har brugt den rigtige metode, men jeg får et kommatal, så derfor blev jeg i tvivl om jeg har bestemt A rigtigt?

Vedhæftet fil: bestemme en parameter.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2020 af peter lind

Du glemmer at gange 2A ind på de 2 og cos(π) = -1 så 12 = 2A(cos(π)+2) = 2A(-1+2) = 2A


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2020 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{llllll}& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=A\cdot y\cdot \left ( \cos(x)+2 \right )\\ \textup{ i }(\pi,2)\textup{:}\\&12=A\cdot 2\cdot \left ( \cos(\pi)+2 \right )=2A\cdot (-1+2)=2A\\\\& A=6\\ \textup{Linjeelement}\\ \textup{i }(\pi,2)\textup{:}\\& (\pi,2\, ;12)\qquad \textup{ for } A=6 \end{array}


Skriv et svar til: linjelementet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.