Matematik

Hjælp til en graft med tangent

15. oktober 2020 af Østergaard1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se veligst vedhæftede fik vedr. opgave og svar på spørgsmålene som jeg er gået i stå med


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

Læg et billede op i stedet for et dokument.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2020 af StoreNord

c) Bestem vha. grafen f '(4):
            f'(4) er tangentens hældning. Tangenten ser ud til at gå præcis gennem punkterne (4,3) og (6,-1).

d) Løs ligningen f(x)=0 vha. grafen:
            f(x)=0 i de punkter,hvor grafen skærer x-aksen

e) Løs ligningen f '(x)=0 vha. grafen:
           f'(x)=0 i maksimum for f(x)


Skriv et svar til: Hjælp til en graft med tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.