Matematik

help

16. oktober 2020 af casparolsen233 - Niveau: A-niveau

Hej 

jeg skal løse denne opgave og mit spørgsmål er:

skal jeg gør brug af denne formel? \int_{a}^{b}f(x)dx=\left [ F(x) \right ]^b_a=F(b)-(F(a))

og hvordan vil man beregne arealet når der er to bestemt integraler?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2020 af peter lind

Du skal bruge at ∫abf(x)dx = ∫acf(x)dx+∫cbf(x)dx


Svar #3
17. oktober 2020 af casparolsen233

tak for hjælpen. 

Jeg er nu lidt i tvivl, hvad jeg skal gøre efter? skal jeg også plusse 5 og -2,6 sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2020 af Capion1

\int_{-1}^{2}+\int_{2}^{4 }=\int_{-1}^{4}             ⇒

\int_{-1}^{2}=\int_{-1}^{4 }-\int_{2}^{4}             ⇒

\int_{-1}^{2}=5 - (-2,6)=.....


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.