Matematik

hvad er f'(x)

19. oktober 2020 af XXXX121221 - Niveau: A-niveau

Hjælp med at regne f'(x)

f'(x)=211,4885-10,4801*e^0,0329x+e^-^0,0329x

kommatallene efter e er opløftet (kunne ikke få det til at virke)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2020 af ringstedLC

#0

kommatallene efter e er opløftet (kunne ikke få det til at virke)

e^{...} ⇒ e...

Fra FS:

\begin{align*} \bigl(e^{kx}\bigr)' &= k\cdot e^{kx} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2020 af StoreNord

#0
        Altså:       f'(x)=211,4885-10,4801*e^{0,0329x}+e^{-0,0329x}       ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2020 af StoreNord

#0
      Hvis du kender f', hvad skal du så have hjælp til?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2020 af Anders521

#0 Alternativt kan du også skrive exp( x ). For eksempel er e3x det samme som exp( 3x ).


Skriv et svar til: hvad er f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.