Matematik

hjælp til Stokastiske variabeler

24. oktober 2020 af math082r (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har lavet opgave a som jeg fik til 0.64576 men jeg ved ikke hvordan jeg skal lave b (tabel vedhæftet)

En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n = 5 og sandsynlighedspa- rameter p. Tabellen viser de kumulerede sandsynligheder.

a) Bestem P (2 ≤ X ≤ 4) ved hjælp af denne tabel.


b) Bestem P (X = 5) ved hjælp af denne tabel, og beregn sandsynlighedsparameteren p.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2020 af janhaa

P(X=5) = 1

table


Svar #2
24. oktober 2020 af math082r (Slettet)

#1

P(X=5) = 1

table

but how do i decide the probability parameter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2020 af janhaa

#2
#1

P(X=5) = 1

table

but how do i decide the probability parameter?

impossible to decide according to your  table, no p there


Skriv et svar til: hjælp til Stokastiske variabeler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.