Fysik
Roterende legemer
24. oktober 2020 af
GHJ789
-
Niveau: A-niveau
Hej
Hvad menes der med afbild v=kvadratrod(h), og hvad skal man gøre
Vi har lavet et forsøg om roterende legemer, hvor hældning er forskellig.
Hvad menes der med afbild v=kvadratrod(h), og hvad skal man gøre
Vi har lavet et forsøg om roterende legemer, hvor hældning er forskellig.
Svar #3
24. oktober 2020 af peter lind
Du skal lave en graf med v ud af y aksen og h ud af x aksen Funktionen skal være v = √h
Skriv et svar til: Roterende legemer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
