Matematik

skæringspunkt mellem linjer

26. oktober 2020 af freja9292 - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe, evt en forklaring

på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll}& \begin{array}{lll} 2x-3y=1\\x+6y=8\Leftrightarrow x =8-6y \end{array}\\\\& 2\cdot (8-6y)-3y=1\\\\& 16-12y-3y=1\\\\& 16-15y=1\\\\& y=1&\textup{som indsat i }x+6y=8\\\\ \textup{ giver:}\\& x+6\cdot 1=8\\\\& x=2\\\\ \textup{Sk\ae ringspunkt:}&S(2,1) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2020 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 25 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2020 af mathon

kontrolberegning:

                                   \small \begin{array}{lllll} \textup{solve}\left (\left\{ \begin{array}{lll}2x-3y=1\\&,\left \{ x,y \right \}\\x+6y=8 \end{array}\right. \right ) \end{array}


Skriv et svar til: skæringspunkt mellem linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.