Matematik

Intergral

26. oktober 2020 af studineM - Niveau: A-niveau

Halløj! Håber der er nogen som kan hjælpe med denne opgave :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} O_k=A_k\\\\ x+x^2+\int_{0}^{k}\sqrt{1+(2x)^2}\,\mathrm{d}x=\int_{0}^{k}x^2\,\mathrm{d}x \textup{ ...}\end{array}


Svar #3
26. oktober 2020 af studineM

Hvad har du gjort på højre side af lighedstegnet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2020 af janhaa

#3

Hvad har du gjort på højre side af lighedstegnet?

arealet til x2 fra 0 til k


Svar #5
26. oktober 2020 af studineM

Nåårh, tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. oktober 2020 af mathon

korrektion:
                             \small \begin{array}{llllll} O_k=A_k\\\\ k+k^2+\int_{0}^{k}\sqrt{1+(2x)^2}\,\mathrm{d}x=\int_{0}^{k}x^2\,\mathrm{d}x \\\\ k=6.52597 \end{array}


Skriv et svar til: Intergral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.