Matematik

linjens ligning

26. oktober 2020 af freja9292 - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe?


Svar #3
26. oktober 2020 af freja9292

hvilken en af dem skal jeg se?
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2020 af StoreNord

Den sidste.
(hun er vist sødest)


Svar #5
26. oktober 2020 af freja9292

+ahaahaha okay. men hvilket nummer?


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. oktober 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll}4+3t=2+2s\\&&,\left \{ s,t \right \}\\3+2t=6-3s \end{array} \right.\right) \end{array}


Skriv et svar til: linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.