Matematik

differentialregning og ligninger HJÆLP

27. oktober 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej kan nogen hjælpe mig med opgaven?

fil vedhæft.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2020 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll} 1.\\& \begin{array}{llllll} \frac{\mathrm{d} P}{\mathrm{d} t}=k\cdot P\end{array}\\\\\\\\ 2.\\& \begin{array}{llllll} \frac{\mathrm{d} P}{\mathrm{d} t}=0.055\cdot P\\\\ P(t)=P_0\cdot e^{0.055\cdot t}\\\\ &P_0=1000\\\\ P(t)=1000\cdot e^{0.055\cdot t} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: differentialregning og ligninger HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.