Matematik

Procentregning, andele

01. november 2020 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe med at beregne andele, da jeg gerne vil se, hvor mange procent fra hver gruppe, der er enige eller uenige.

Vedhæftet fil: skærmbilled.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2020 af ringstedLC

Vedhæft et billede og ikke et Worddok.

\begin{align*} \text{Ufagl.\,arb.}: &\;\underset{Enige}{\underbrace{A_1+A_2}} +{\color{Red} A_3}+\underset{Uenige}{\underbrace{A_4+A_5}}+{\color{Red} A_6}=Total \\ \text{Enige ufagl.\,arb.}_\%:&\:\frac{\left (A_1+A_2 \right )\cdot 100}{Total}\,\%=\;? \\ \text{Uenige ufagl.\,arb.}_\%:&\;\frac{\left (A_4+A_5 \right )\cdot 100}{Total}\,\%=\;? \\ \end{align*}

De resterende % er "Hverken eller" el. "Ved ikke".


Skriv et svar til: Procentregning, andele

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.