Matematik

Bestem det bestemte integrale

05. november 2020 af Elninoo - Niveau: A-niveau

Hjælp - en som kan forklare mig nedstående hvordan jeg udregner den 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2020 af janhaa

hint:\\ u=x^3-7


Svar #2
05. november 2020 af Elninoo

ehm hvilken formel skal jeg bruge


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2020 af janhaa

du=3x^2\,dx\\ \\ I=\int_1^{20}\frac{du}{u}


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2020 af janhaa

I=\ln(20)


Skriv et svar til: Bestem det bestemte integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.