Matematik

hjælp til opskrivning

06. november 2020 af hma98 - Niveau: B-niveau

hey ved i hvilken program jeg kan opskrive det her (tegnet der står over n gange)

Vedhæftet fil: n-gange.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2020 af Mathias7878

\small K_n = 2000 \underbrace{\cdot 1.05\cdot 1.05 \cdot . . . \cdot 1.05 }_{ \text{n gange}} = 2000 \cdot 1.05^n

- - -

 

 


Svar #2
06. november 2020 af hma98

hvordan sætter du billeder ind her i stedet for at vedhæfte dem?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2020 af StoreNord

fx


Svar #4
06. november 2020 af hma98

jeg kan stadig ikke finde hvordan jeg skal lave det tegn på computeren.. det også lige meget skriver det i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2020 af ringstedLC

#2

hvordan sætter du billeder ind her i stedet for at vedhæfte dem?

Åbn den vedhæftede på en ny fane.

Kopiér webadressen til billedet på den nye fane og luk fanen.

Indenfor 10 min. vælges "Rediger indlæg". Brug "Indsæt billede"-knappen i værktøjslinjen til at indsætte og tilpasse billedet.


Skriv et svar til: hjælp til opskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.