Fysik

Fysik opgave? hjælp

07. november 2020 af Ukendtpige - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave a og b for.

Opgave a skal jeg beregne en stens massefylde. Her vejer den 109,24 g og fylder 38,6 ml. Jeg får dermed konkluderet massefylden til 2,83 ved at dividere massen og volumen.

Opgave b lyder: 

Stensamler-robotten skal spare på energien, så den må kun opsamle 500g af denne stenart ( som er i opgave a). Beholderen på robotten har et rumfang på 170 ml. Vil robotten have opsamlet mere end 500g, hvis den fylder beholderen?

Håber i kan hjælpe med opgave b!:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll}b)\\& m=\left (2.83\;\frac{g}{mL} \right )\cdot \left ( 170\;mL \right ) \end{array}


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. november 2020 af ringstedLC

Hver ml sten i beholderen vejer 2.83 g. 170 ml sten vejer = ?


Svar #3
07. november 2020 af Ukendtpige

Så det er bare 2,83 • 170?:)

Brugbart svar (1)

Svar #4
07. november 2020 af ringstedLC

Ja, men husk enheder som i #1.


Skriv et svar til: Fysik opgave? hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.