Matematik

Bingospil

08. november 2020 af Annicca (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Er i gang med en opgave omkring noget bindespil og sandsyndelighed, er blevet fulstentid i tvivl omkring hvordan jeg skal beregne det.

Bogens er kan hjælpe?

Billede vedhæftet

Tak på forhånd :))

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2020 af ringstedLC

?.1 

\begin{align*} p(1,n) &= \frac{1}{n}\,,\;n=\,\text{antal mulige} \end{align*}

?.2 

\begin{align*} p(q,n) &= \frac{q}{n}\,,\;q=\,\text{antal gunstige (antal numre p\aa \;pladen)} \end{align*}


Skriv et svar til: Bingospil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.